Cautare

685 de rezultate pentru "stan dobre" (4.64 secunde)
autostrada Bechtel-Nastase-Mitrea-Basescu-Tariceanu-Boc-Dobre-Orban-Berceanu de doua ori, Boagiu si cine va urma (Autor:
Declaratia politica facuta de Marcela Sighinas este extrem de interesanta, mai ales daca ne amintim ca in urma cu citeva zile presedintele PNL, secretar de stat in cadrul MAI, Victor Paul Dobre, a sustinut in fata presei ca luptele politice din CJ nu afecteaza activitatea institutiei.
Ministrul Transportului, Gheorghe Dobre, a asigurat ca si in 2006 vor continua demersurile de obtinere de finantari in domeniul infrastructurii, urmand a fi semnate credite in valoare de aproape doua miliarde de euro.
Deputatul liberal Traian Dobre, care a demisionat anul trecut din PSD, a declarat pentru Radio Mix FM ca PSD poarta raspunderea numirii lui Adrian Nastase in fruntea Camerei si numai social-democratii il pot schimba.
Dusul rece administrat liberalilor a continuat si cu urecheala cu privire la numirea lui Paul Victor Dobre in functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, in locul lui Bogdan Olteanu, ales presedinte al Camerei Deputatilor.
PNL ar putea sesiza Curtea Constitutionala, daca presedintele Basescu va refuza in continuare numirea lui Victor Paul Dobre in functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul, a declarat liderul grupului PNL din Camera, Crin Antonescu.
Astfel, secretarul de stat Victor Paul Dobre, prin adresa 9599/11.04.2006 a comunicat Prefecturii Constanta ca avand in vedere situatia deosebita creata prin anularea in contencios a hotararilor initiale de constituire a CJC, se va trece la declansarea unor noi proceduri de constituire a acestui consiliu.
Un alt paria democrat pare a fi si Gheorghe Dobre, ministrul Transporturilor, despre care Moisoiu a sugerat ieri ca ar fi cam obosit si toata lumea l-ar intelege daca ar alege sa se retraga.
Mai exact, sub amenintarea schimbarii, ministrul Gheorge Dobre a inceput sa-si promoveze imaginea la emisiuni televizate care, in ultimele zile, au facut concurenta cu timpul de difuzare a telenovelelor.
Fostul ministru al Transporturilor, democratul Gheorghe Dobre, a convocat in cursul zilei de ieri o sedinta de adio cu cei care i-au fost subalterni.
Radu Berceanu a dat de inteles ca nu vrea sa pice in pacatul fostului sef al Transporturilor, Gheorghe Dobre - supranumit "ministrul 0 kilometri de autostrada", declarand ca pana la 30 iunie se va deschide drumul pana la Drajna.
Mai exact, liberalul a apreciat ca noul ministru al Transporturilor, democratul Radu Berceanu, cu siguranta se va descurca mai bine decat fostul ministru Gheorghe Dobre. "Dobre a fost cel mai slab ministru din ultimii 150 de ani, cel mai slab ministru al tuturor timpurilor.
"Cred ca Dobre a votat pentru excludere" Paul Pacuraru a tinut sa scoata in evidenta faptul ca excluderea celor doi oameni politici nu inseamna o executie. ... "La sedinta Delegatiei Permanente, votul a fost secret si nu stiu cum a votat Paul Dobre.
Cel mai inspirat om politic Credem ca Victor Paul Dobre este singurul care a reusit sa atinga saptamina trecuta o coarda cu adevarat sensibila a comunitatii galatene.
Nu se poate sa spui ca cei doi secretari de stat galateni, Mircea Toader si Victor Paul Dobre, au grija doar de comunele care au primari liberali si democrati”, a incheiat Marcela Sighinas.
Copresedintii Aliantei din judetul nostru, democratul Mircea Toader si liberalul Victor Paul Dobre, au avut parte insa si de momente mai putin placute. ... Este stiut faptul ca Mircea Toader ar fi trebuit sa fie ministru la MEC, iar Victor Dobre trebuia numit sef la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul.
Secretarul de stat din cadrul MAI Paul Dobre a anuntat ca Executivul va emite o hotarire privind infiintarea unor posturi de inspectori guvernamentali.
Dorinta liberalilor a fost facuta publica de catre presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, Victor Paul Dobre. ... Nu cred ca vreun galatean este de parere ca lucrurile merg asa cum ar trebui”, a declarat secretarul de stat Victor Paul Dobre.
Pentru a ne lamuri daca partidele care apeleaza la "locomotive" pot avea probleme, i-am contactat pe secretarii de stat Victor Paul Dobre si Mircea Toader si pe presedintele Asociatiei Pro Democratia (APD) - Club Galati, Fanel Spulber.
Doua cotidiene centrale au prezentat vineri un document prin care presedintele Basescu ii cerea in 2005 lui Gheorghe Dobre, pe atunci ministru al Transporturilor, sa solutioneze situatia unei firme de constructii, care avea de recuperat creante de la CNCF CFR SA. ... "D-l Ministru Dobre.
google-analytics.com